Plastične vrečke zastrupljajo naš planet, v PAKendu nudimo okolju prijazne alternative.

Onesnaženje s plastiko je eden večjih problemov današnjega in prihodnjega časa. Ste vedeli, da je na globalni ravni v uporabi okoli 500 milijard plastičnih vrečk? In veliko jih konča v naravi, kjer se počasi razgrajajo v mikroplastiko, ki zastruplja okolje, živali in tudi ljudi. Problem je že naslovila Evropska unija, ki je omejila uporabo plastičnih vrečk. V Sloveniji ravno te dni mineva eno leto, odkar potrošnikom le-te v trgovinah več niso na voljo, se pa plastične vrečke še vedno uporabljajo pri nakupu živilskih izdelkov. In še marsikje. Tudi zato je svetovni dan brez plastičnih vrečk, ki ga obeležujemo 3. julija, še vedno na mestu. Njegovo glavno sporočilo pa je, naj se omejimo pri uporabi plastike, tako na osebni ravni kot tudi v poslu.

Ena od alternativ so papirnate nosilne vrečke. V PAKendu imamo resnično širok nabor za vse potrebe in priložnosti. Na voljo so najrazličnejše velikosti in barve ter potiski. Nudimo pa tudi možnost individualnega tiska z informacijami vašega podjetja, s čemer si vas bodo vaše stranke še bolj zapomnile.

Našo izbrano ponudbo si lahko ogledate na tej povezavi. Za več informacij nam pošljite povpraševanje ali se oglasite v naši trgovini. Vabljeni.