Ni darila brez darilne embalaže. Preverite bogato ponudbo PAKendovih darilnih škatel in vrečk.

Da bodo tudi letošnji božično-novoletni prazniki čarobni, delite vse dobro s tistimi, ki so vam blizu po osebni ali poslovni plati. Poklonite jim drobno pozornost, s katero boste dali vedeti, kako zelo jih cenite. Ker je nepogrešljiv del darila tudi lepa embalaža, smo v PAKendu za vas pripravili praznično ponudbo izdelkov, s katerimi boste vašemu darilu postavili piko na i.

Imamo široko paleto darilnih škatel različnih dimenzij, barv in vzorcev. Na voljo so številne različice, od kartonastih škatel s pokrovom do škatel z okenci, ki prejemniku že takoj razkrijejo naš dar. Ne spreglejte niti posebne izdaje naših škatel »Praznična vasica«, ki prepričajo s svojim motivom in vkomponirano rdečo pentljo.

Želite podariti asortima (svojih) izdelkov? Privlačno jih lahko prezentirate v kartonski košari, zabojčku v imitaciji lesa ali na kartonskem pladnju. Takšno darilno pakiranje lahko popestrite z narezljanim papirjem ali dekorativno slamo, ki ju prav tako dobite v naši trgovini.

Darilna klasika ob koncu leta je tudi steklenica vina, ki jo običajno postavimo v darilno vrečko. Praznične različice slednjih ponujamo tudi v PAKenu, lahko pa vino zapakirate nekoliko drugače – v darilno škatlo. V naši ponudbi le-teh najdete škatle z okni in različno motiviko, tudi z imitacijo lesa ali z vrisano pentljo.

Bogata je tudi naša ponudba darilnih vrečk, med katerimi prav tako najdete različice z oknom ali vrisano pentljo.

Za boljšo predstavo preverite našo ponudbo ter sebi in drugim pričarajte čudovite praznike.